4ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης Αργοναύτες

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Κάλεσμα Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αργυρούπολης καλεί τους γονείς στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στις 18:30 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Γυμνασίου μας.


Η παρουσία σας στη Συνέλευση κρίνεται απαραίτητη για να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μελών του Συλλόγου μας ώστε να προχωρήσουμε προς την ολοκλήρωση των εκλογών. Εάν δεν υπάρξει απαρτία την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, η συνέλευση θα επαναληφθεί στις 01 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τετάρτη στις 19:00.

Στη συνέλευση που θα υπάρξει απαρτία θα εκλέξουμε και την εφορευτική επιτροπή που απαρτίζεται από 3 άτομα. Μπορούν όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές που θα αναδείξουν το νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων. Υποψηφιότητες θα υποβάλλονται από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 έως και 01 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τετάρτη, είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου s.g.argonautes@gmail.com, είτε με SMS στο 6932160597, είτε στο γραφείο της διεύθυνσης του σχολείου μας, είτε ενημερώνοντας την ημέρα της Γενικής συνέλευσης. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ημέρα που θα δοθούν οι βαθμοί των παιδιών μας.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο παιδιά, σε ευχαριστούμε για όλα. Είμαι χρόνια στα σχολεία της περιοχής είμαι κλειδαράς Γλυφάδα ξέρετε άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου. Τέτοια οργάνωση σε Σύλλογο γονέων δεν έχω ξαναδεί και πάλι σας ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή